Переглядів
Переглядів
З метою забезпечення якості і безпеки продуктів лову та харчової продукції з них для здоров’я населення суб’єкт господарювання проводить контроль цієї продукції на всіх стадіях її переробки.
{Частину другу статті 7 виключено на підставі Закону № 442-VII від 05.09.2013 }
{Частину третю статті 7 виключено на підставі Закону № 442-VII від 05.09.2013 }
{Частину четверту статті 7 виключено на підставі Закону № 442-VII від 05.09.2013 }
{Частину п’яту статті 7 виключено на підставі Закону № 442-VII від 05.09.2013 }
{Частину шосту статті 7 виключено на підставі Закону № 442-VII від 05.09.2013 }
{Частину сьому статті 7 виключено на підставі Закону № 442-VII від 05.09.2013 }
{Частину восьму статті 7 виключено на підставі Закону № 442-VII від 05.09.2013 }
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстCopyright © 2014-2024 «Протокол». Всі права захищені.